Qui som

sostenibilitat i transparència

CTRASA és una societat anònima de capital andorrà la composició accionarial de la qual està formada per:

—El Govern d’Andorra

—Forces Elèctriques d’Andorra (FEDA).

 

Explota, en règim de servei públic, el Centre de Tractament de Residus, format per una planta de valorització energètica de residus no reciclables, una planta de transferència d’aquests residus valoritzables (fusta, residus verd, voluminosos, etc.) i una deixalleria.

El Centre de Tractament de Residus ocupa una superfície d’uns 23.000 m2 i s’hi accedeix per la carretera de la Comella.

El fet que el centre estigui situat a la muntanya i a prop del nucli urbà d’Andorra la Vella ha fet imprescindible desenvolupar molt acuradament els aspectes arquitectònics i tecnològics per tal d’aconseguir una bona integració paisatgística i reduir al màxim els impactes en el medi natural.

Image

CTRASA té com a missió contribuir a la gestió final dels residus, reciclant-los i valoritzant-los. Fem ús de les tècniques més respectuoses amb l’entorn i volem ser una peça clau en l’economia circular, perseguint un desenvolupament més sostenible del país, aplicant una gestió basada en la transparència i la millora contínua, i amb un ferm compromís amb la salut de les persones i el medi ambient.

team image
CRISTINA RICO
Gerent

Enginyeria Tècnica Superior Industrial en l’especialitat d’Organització Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya. Com a projecte final de carrera va dissenyar una planta de classificació d’RSU per al Principat d’Andorra i va col·laborar en al redacció del Pla Nacional de Residus. Més de 20 anys d’experiència en el sector públic.

team image
RAQUEL ÁLVAREZ
Directora de serveis corporatius

Llicenciatura en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat de Valladolid i postgrau de Direcció Comptable i Control de Gestió per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. Més de 18 anys d’experiència en el món de l’empresa, les finances i la gestió de persones.

team image
ELENA IZQUIERDO
Responsable de Medi Ambient

Llicenciatura en Ciències Ambientals, especialitat en Ciència i Tecnologia Ambiental, per la Universitat de Girona, i màster universitari en Ciència i Tecnologia de l’Aigua per la Universitat de Girona. Més de 12 anys d’experiència en l’àmbit de l’enginyeria ambiental.

team image
MARÍA JOSÉ RAMÍREZ
Qualitat

Tècnic en Gestió de Qualitat (Asociación Española para la Calidad) i Diploma Professional Avançat en Administració i Finances (Escola d’Informàtica del Govern d’Andorra). Més de 18 anys d’experiència com a tècnic administratiu i amb temes de Qualitat.

team image
MARC IVAN
Responsable de Seguretat i Salut en el Treball

Expert PRL per l’Institut Europeu d’Estudis Empresarials.

team image
INDALECI PÉREZ
Director d’operacions

Grau Superior d’Automatització i Robòtica Industrial (Institut Escola del Treball de Lleida), i expert universitari en Automatització Industrial (Universitat San Jorge SEAS). Experiència en l’àmbit de la gestió de residus des del 2014.

team image
CATERINA OLIVEIRA
Responsable de Compres

Formació en arts visuals, disseny gràfic i un màster en Web disseny.

Més de 13 anys d’experiència en compres, en diversos àmbits laborals.

team image
ÒSCAR HERNÁNDEZ
Responsable de la Deixalleria

Formació professional d’automoció i enginyeria de residus industrials i domèstics, més de 8 anys d’experiència en gestió de residus.

CTRASA és membre de les associacions de plantes de valorització energètica CEWEP i AEVERSU.

 

 

 

La CEWEP és la Confederació Europea de Plantes de Recuperació Energètica de Residus. Treballa per divulgar i conscienciar sobre els beneficis de la valorització energètica dels residus, i per difondre la implantació del paper de la valorització energètica en el marc de l’economia circular. Alhora serveix de plataforma per a l’intercanvi d’experiències entre les plantes associades i de portaveu del sector prop de les institucions europees.

 


AEVERSU és l’Associació d’Empreses de Valorització Energètica de RSU a escala espanyola. També treballa en la divulgació dels avantatges de la valorització energètica i afavoreix l’intercanvi d’experiències entre els centres associats.

Responsabilitat social corporativa

Com a organització compromesa a crear un impacte positiu en la nostra societat, treballem per dissenyar i implementar les accions més sostenibles a partir de la nostra estratègia de responsabilitat social corporativa (RSC); unes accions i una estratègia que es dirigeixen al compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides.

Share This